پایگاه خبری صریح خبر
  • بعد از انتخابات هم مهربان ، خیر ، دلسوز و ورزش دوست باقی بمانید
  • ماجرای درگیری کارمند حفاظت مجلس و استفاده از سلاح در پره سر چه بود؟
  • تغییر ساعات کار ادارات فقط در ۴ استان به دلیل گرمای هوا ؛
  • برگزاری جشنواره بزرگ بازی های بومی و محلی در شهرستان تالش
  • تغییر استانداران و فرمانداران تا پایان انتخابات مجلس متوقف شد
  • رأی دیوان عالی ایران به ” برابری دیه زن و مرد ” ؛
  • مسئولان تالش اعتماد مردم را عامل افزایش امنیت دانستند
  • دکتر هوشمند عزیزی نژاد سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر شد
  • مصطفی سالاری به عنوان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی انتخاب شد
  • تنها صنعت پر رونق گیلان را هم تعطیل کنیم؟!
  • پلیس: انتقاد از هجوم مسافران به شمال/ ۱٫۴ میلیون خودرو در جاده های شمال
  • آهای مسئول خائن، آن آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی دقیقا توی ضد انقلاب و متجاوز به مال و ناموس و ایمان مردم هستی!
  • خمام ، همایش،گلسار رشت و ماهی از اب گل الود !
  • نتیجه اش میشود کلاهبرداران یقه سفید و مهر برپیشانی
  • ۸:۳۲:۲۶ - شنبه ۶ مرد ۱۳۹۷
    داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
    با پیشنهاد دولت براي افزایش ۱۰ درصدی؛
    نانوایان در انتظار تعیین تکلیف قیمت نان
    رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی از انتظار صنف نانوایان برای تعیین تکلیف قیمت نان با توجه به پیشنهاد افزایش ۱۰ درصدی قیمت این کالا از سوی دولت خبر داد.

    به گزارش صریح خبر ،اصغر پابرجا با اشاره به قابل قبول نبودن رقم افزایش قیمت پیشنهادی دولت از سوی نانوایان افزود: پس از ۴ سال نرخ ندادن به نانوایان این رقم برای این صنف قابل قبول نیست.

    وی با اشاره به تهیه بسته پیشنهادی دولت علاوه بر افزایش قیمت گفت: ما در انتظار بیان محتویات این بسته از سوی دولت هستیم که تا چند هفته آینده مشخص خواهد شد.

    رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی با بیان اینکه رقم پیشنهادی نانوایان سنگکی افزایش قیمت نان سنگک از ۸۰۰ تومان به ۱۲۰۰ تومان است، افزود: این افزایش قیمت بدون تغییر وزن چانه و ثابت نگه داشتن آن بر ۵۵۰ تا ۵۶۰ گرم است تا برای نانوایان نیز توجیه اقتصادی داشته باشد.

    پابرجا با اشاره به متضرر شدن نانوایان در چند سال گذشته به دلیل ندادن نرخ به این صنف گفت: این رویه کیفیت نان را کاهش داده است، زیرا همه حامل‌های انرژی و دستمزد‌ها افزایش داشته، اما نرخ نانوایان تغییری نکرده است.

    وی حمایت از قشر آسیب پذیر از سوی دولت را دلیل ممانعت از افزایش قیمت نان دانست و افزود: ۴۰ تا ۴۵ در صد مردم پروتئین مورد نیاز خود را از نان تامین می‌کنند که دولت برای حمایت از این گروه مانع از افزایش قیمت نان شده است درحالی که می‌تواند به این قشر یارانه نان پرداخت کرده و قیمت نان را واقعی کند تا کیفیت این کالا افزایش یابد.

    رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی راه اندازی سامانه ایرانیان اصناف را از دیگر مشکلات این صنف دانست و گفت: با راه اندازی این سامانه بیش از ۲۰ هزار نانوایی در کشور و ۷ تا ۸ هزار نانوایی در تهران اضافه شده است که این به ضرر نانوایان است.

    پابرجا با بیان اینکه پیش از این نانوایان با دریافت ۴۰۰ کیلو گرم آرد اوضاع اقتصادی خوبی داشتند، افزود: با افزایش تعداد نانوا‌ها وضعیت اقتصادی نانوایان نیز منفعتی برای آنان ندارد.

    وی با اشاره به نبود رقابت در این صنف از تولید گندم تا تولید نان گفت: کارخانه‌های آرد باید نیاز خود را از اداره غله تهیه کنند و این اداره نیز از کشاورز، ​نانوا نیز در سامانه ثبت نام و آرد را بدون وجود امکان تست از کارخانه معرفی شده تحویل بگیرد که این رویه در کم شدن کیفیت نان تاثیر گذاشته است.

    رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی با اشاره به امکان انتخاب آرد در آزاد پز‌ها افزود: آزاد پز‌ها نیز ۱۰ هزار تومان آرد را گرانتر می‌خرند، اما بدلیل افزایش ندادن نرخ نان در ۴ سال گذشته مجبور به کم کردن وزن نان هستند. /خبرگزاری صدا وسیما

    تبليغات
    فروشگاه حاج صفری و پسران اصل فروشگاه حاج صفری و پسران اصل صریح خبر فروشگاه حاج صفری و پسران اصل صریح خبر صریح خبر
    
    logo-samandehi