پایگاه خبری صریح خبر
11:07:50 - چهارشنبه 25 مه 2016
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
پس از حمام قروق تالش، مهارت سنتی سفالگری و گلیم‌بافی در منطقه تالش هم به ثبت آثار ملی رسید
نحوه پخت ۵ نوع از غذاهای محلی و لذیذ گیلان شامل «میرزاقاسمی، باقلاقاتق، مرغ ترش، اناربیج و زیتون پرورده» در فهرست جدید آثار ملی کشور به ثبت رسید.

۴-۶۰۵۷۰۷۹۹۳۲

به گزارش صریح خبر گیلان به دلیل تنوع غذایی بسیار همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده و شیوه پخت غذاهای سنتی این استان شهرت جهانی دارد.
غذاهای محلی گیلان به دلیل استفاده از مواد اولیه تولید داخلی و سالم دارای طعم و بو و مزه خاص و لذت‌بخشی است و به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری در تکرار سفرهای گردشگران به این استان نقش بسیار مهمی دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به ثبت جدید خوراک‌های سنتی و بازارهای محلی این استان در فهرست آثار ملی کشور اظهار کرد: گیلان با تنوع غذایی و بازارهای محلی در کشور شهرت و محبوبیت خاصی دارد و نحوه پخت سنتی ۵ نوع غذای محلی گیلان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
رضا علیزاده ادامه داد: شیوه پخت میرزاقاسمی، مرغ ترش، باقلاقاتق، تهیه زیتون پرورده و پخت اناربیج در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
علیزاده با اشاره به اینکه مراسم علم‌بندی روستای فوشازده آستانه اشرفیه به عنوان میراثی ناملموس در فهرست آثار ملی ثبت شده است، افزود:  بازارهای هفتگی گیلان و شیوه کسب و کار سنتی در آنها و همچنین مهارت سنتی سفالگری، گلیم‌بافی در منطقه تالش هم به ثبت آثار ملی رسیده است.
این مسئول با بیان اینکه تمام موارد مذکور ۲۴ اسفند ماه جاری به ثبت آثار ملی رسیده است، یادآور شد: پیش از این هتل فردوسی، ساختمان تلگراف‌خانه قدیم رشت، حمام قروق‌ تالش و خانه محمدی موزه میراث روستایی، خانه دوزنده خوشکار و خانه ضیا ظریفی لاهیجان، مسجد جامع و قنبرآباد ماسوله، مسجد کشه‌سر ماسوله، ساختمان جلوه و مهمان‌پذیر بهار رشت، محوطه باستانی سیاه‌سو در طول‌لات رحیم‌آباد، اربوچال یسن سیاهکل، عمارت قاسم‌اف انزلی، محوطه باستانی شمشادسرا رودسر، لافندبازی، دوک‌گردانی، عروس‌بران، مینای ملیله‌رشت، بامبوبافی، محوطه باستانی قاسم زیمی سیاهکل و… جزو آثار ملی کشور به ثبت رسیدند.

تبليغات
اعلام وصول تابناك وب صریح خبر تابناك وب صریح خبر صریح خبر

logo-samandehi