پایگاه خبری صریح خبر
18:50:05 - چهارشنبه 22 ژوئن 2016
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
پلیس بین الملل به دنبال این مرد اهل تالش / وعده خرید ملک درترکیه،جدیدترین دام مرد هزار چهره
حجت الله رئوفی نیا، ایرانی الاصل متولد تالش، ۶۰ ساله و مقیم کشور سوئد در حالی از سوی پلیس بین الملل تحت تعقیب است که پرونده های قضایی اش در محاکم قضایی تهران و استان های مرزی جنوب کشور تحت رسیدگی می باشد.

download

این شهروند ایرانی که خواست نامش دراین گزارش فاش نشود، گفت: رئوفی نیا که در برخورد اول خود را متقاضی خرید ملک در ایران معرفی می کرد در ملاقاتی دوستانه توانست من را متقاعد کند تا برای خرید ملک به استانبول سفر کنم .
او گفت: این کلاهبردار حرفه ای خود را حمید اشرفی زاده دیپلمات سابق و رئیس فعلی بخش آسیایی شرکت الکترولوکس معرفی کرد و گفت که معامله ملک را در سوئد انجام خواهند داد و برای این منظور با استفاده از ارتباطاتی که دارد، ویزای کشور سوئد را برایم خواهد گرفت.
این شهروند ایرانی با اشاره به این که رئوفی نیا ضمن تقبل همه هزینه های سفرش به استانبول گفت: برای اینکه قرارداد خرید ملک صورت گیرد، بایستی حسابی در موسسه مالی انتقال پول وسترن یونیون با حداقل پرداختی پنج هزار دلار داشته باشم تا بعداز معامله پول به این حساب واریز شود.
این شهروند ایرانی بدون اینکه متوجه کلاهبرداری شود، پول را به حسابی که او معرفی کرده بود واریز کند. بعد از مدتی رئوفی نیا دوباره به او می گوید، با توجه به اینکه مبلغ واریز شده کافی نیست، مبلغ ۳۵۰۰ دلار دیگر به همان حساب واریز کند.
وی از این درخواست مشکوک شده و پول را واریز نمی کند و رئوفی نیا نیز پس از اطلاع از این آگاهی طعمه اش از دسترس خارج می شود.
این شهروند ایرانی بعد از متوجه شدن از اینکه به دام تبهکار افتاده به مراجع قضایی در کشورمان مراجعه کرده و خواهان پیگیری موضوع در ایران و ترکیه شده است.
متاسفانه به رغم انتشار خبرهایی زیاد در مورد کلاهبرداری مرد هزار چهره هر از گاهی عده ای از شهروندان ایرانی به دام وی می افتند.
گفته می شود، حجت الله رئوفی نیا، تبهکار حرفه ای و مرد هزار چهره، پس از کلاهبرداری های میلیاردی در داخل و خارج کشور، پیش از انقلاب به سوئد گریخته و شهروندی سوئد را نیز دارد.
در رسانه های ایران از او تاکنون با عناوینی همچون؛ خلعتبری، رامبد، مدنی، آگاه، جوادی نام برده شده است. رئوفی نیا همچنین خود را مدیرعامل کارخانجات ماشین سازی و کاغذسازی اسکاندیناوی، مدیر بنیاد خیریه، نماینده شرکت ولوو و اریکسون نیزه معرفی کرده است.
حجت الله رئوفی نیا، ایرانی الاصل متولد تالش، ۶۰ ساله و مقیم کشور سوئد در حالی از سوی پلیس بین الملل تحت تعقیب است که پرونده های قضایی اش در محاکم قضایی تهران و استان های مرزی جنوب کشور تحت رسیدگی می باشد.
سابقه جرایم مرد هزار چهره به سال های دور و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برمی گردد.
نخستین تخلف وی در سال ۱۳۵۱ ثبت شد. مرد تبهکار پس از مسموم کردن خود، در یکی از بیمارستان های شهر کرمان بستری شد. بعد با معرفی خود به عنوان پسر خلعتبری وزیر امور خارجه وقت از مسئولان، پزشکان و پرستاران بیمارستان اخاذی و کلاهبرداری کرد تا این که سال ۱۳۵۲ دستگیر شد.
وی سال ۱۳۵۳ تحت عنوان فرزند عبدالرحیم ولیان استاندار وقت خراسان با همان شیوه قبلی از مسئولان و کارکنان بیمارستانی در شهرستان بهبهان کلاهبرداری کرد و گریخت. به همین خاطر نیز بارها دستگیر و آزاد شد.
پس از پیروزی انقلاب نیز کلاهبرداری های مرد هزار چهره ادامه یافت. او طی چند سال با فریب کارکنان مراکز مختلف از جمله ادارات کل تربیت بدنی، مراکز ورزشی، شهرداری ها، شوراهای اسلامی شهرها، مراکز درمانی و بیمارستان ها، مراکز آموزشی، دانشگاهی، فرهنگی و هنری، اشخاص حقیقی و حقوقی و شرکت های خصوصی کلاهبرداری های کلانی انجام داد.
رئوفی نیا سرانجام سال ۱۳۷۰ با جعل اسناد، ملک مسکونی مصادره ای تیمسار فراری عباس تقدس را فروخت که با شکایت بنیاد مستضعفان، تحت تعقیب قانونی قرار گرفت اما موفق به فرار شد و به طور غیر قانونی به خارج کشور گریخت.
رئوفی نیا پس از مدتی به طور غیر منتظره از کشور سوئد اقامت گرفت و چند ماه بعد نیز همسر و فرزندش به او ملحق شدند.
کلاهبردار هزار چهره این بار در قامت یک سرمایه دار و تاجر وطن پرست کلاهبرداری هایش را از سر گرفت.
وی که با در پیش گرفتن روش های جدید طعمه های خود را از میان ایرانیان مقیم خارج کشور یا مدیران شرکت های خصوصی و دولتی شناسایی و انتخاب می کرد، پس از جمع آوری اطلاعات لازم افراد، با اسامی و عناوین مستعار و جعلی خود را یک ایرانی ثروتمند معرفی کرده و به بهانه های مختلف کلاهبرداری می کرد.
بر اساس اوراق پرونده های قضایی، مرد تبهکار قبل از فرار به خارج از برخی مدیران و مسئولان چند نهاد در کرمان، زرند، شهرضا (اصفهان)، خمین، قشم، گراش، فسا، پلدختر، استان چهارمحال و بختیاری، بجنورد و شیراز نیز میلیون ها تومان کلاهبرداری کرده بود. (ایرنا)

  1. ماهنامه تالش   ژوئن 22, 2016  

    درباره این مرد در شماره ۷۷ ماهنامه تالش (نوروز۹۴) مفصل نوشته شده است.

تبليغات
اعلام وصول تابناك وب صریح خبر تابناك وب صریح خبر صریح خبر

logo-samandehi