وی در ادامه فناوری را به دارو تشبیه کرد و گفت: ورود هر فناوری در کنار حل مشکلات و نیازها، عوارضی را نیز با خود به دنبال دارد که ناسازگاری با عقاید، باورها و ارزشها، این عوارض را شامل میشوند.
این سخنران همایش تهدیدهای بیشمار را یکی از ویژگیهای فناوری وارداتی غرب دانست و افزود: کفه ترازوی این تهدیدها برای جوامع در حال توسعه و توسعه نیافته سنگینتر است و اینگونه کشورها در معرض عوارض و تهدیدات بیشتری قرار دارند.
کارشناس پلیس فتا دسترسی سریع، آسان را از مهمترین ویژگیهای ارتباطات در عصر نوین خواند و گفت: امروز دو اتفاق در فضای مجازی در حال رخ دادن است، اتفاق اول، وارد شدن هوش مصنوعی در این فضا است که پیشبینی میشود سال آینده ۲۰ % از صفحات وب، هوشمند شود و این صفحات به جای انسانها تصمیم میگیرند، به طور نمونه آنها میتوانند برنامه سفر یک شخص را از ابتدا تا انتها تنظیم و حتی زمان ملاقات با افراد را تعیین و برنامهریزی و در اختیار افراد قراردهند و اتفاق دوم که در حال شکل گرفتن است، مشخص شدن هویت استفادهکنندگان از فضای مجازی میباشد به طوری که اطلاعات کاربران به سادگی قابل نمایش و هویت آنها نیز به راحتی در دسترس قرار میگیرد .
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه امروز با واژگان جدید چون ‘چیزترنت’ و ‘هوم چت’ و ‘اسمارت هوم’ روبرو هستیم، افزود: اگر تا دیروز فضای مجازی عرصهای یکسویه برای ارتباط بود و امروز به یک فضای دوسویه برای تبادل اطلاعات تبدیل شده است، اکنون زمینهای فراهم شده تا اشیاء نیز با یکدیگر چت کرده و تبادل اطلاعات کنند .
کارشناس فضای مجازی در خاتمه با معرفی سایت اینترنتی پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir از مسئولین حاضر در همایش خواست برای اطلاع از عملکرد پلیس فتا به ویژه در حوزه فرهنگی و آموزشی و آخرین اخبار فضای سایبر، آدرس ارائه شده را در وب سایت اینترنتی خود لینک نمایند.