شاید تیتر بالا به مذاق نانوایان خوش نیایید و دلایل زیادی را برای آن عنوان کنند اما آنچه به سفره مردم می رود نان بسیار بی کیفیت می باشد که خیلی از آن هدر میرود
اینکه چرا کیفیت نان در سایر شهرستان ها خوب ولی در تالش بد میباشد شاید جواب آن را فقط نانوایان بدانند
هر چه نظارت بر کمیت نان و آرد زیاد میباشد نظارت بر کیفیت آن پایین و شاید صفر باشد و در سایه عدم نظارت بر کیفیت نان ، هر کسی هر طوری که دلش میخواهد پخت میکند
شاید با توجه به کمبود نان در شهرستان و سختی در فراهم کردن نان ،مردم ناگزیر هستند که با هر کیفیتی خریداری کنند تا سفره آنان بدون نان نباشد
بی کیفیت بودن آرد یکی از دلایلی ست که در کیفیت نان اثر میگذارد و نانوایی ها ادعا دارند که کیفیت آردی که به تالش داده میشود بسیار پایین است
هر چه که هست ، داد مردم از کیفیت پایین نان درآمده ست که باید فکری به حال آن شود تا حداقل قوت غالب مردم کمی کیفیت پیدا کند.